Servicii instalatii frigorifice

Servicii profesionale de

INSTALATII FRIGORIFICE oferite de AMADI

Indiferent dacă aveți nevoie de instalații frigorifice pentru spațiile comerciale, industriale sau rezidențiale, AMADI oferă servicii personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Echipa noastră va analiza atent cerințele dvs. și va dezvolta soluții personalizate care să asigure păstrarea corespunzătoare a temperaturii și o eficiență energetică ridicată.

Cu o vastă experiență în proiectarea, instalarea și mentenanța instalațiilor frigorifice, suntem dedicați să livrăm rezultate de înaltă calitate. Ne asigurăm că fiecare componentă a sistemului este configurată și ajustată corect pentru a oferi performanță optimă și pentru a preveni defecțiunile nedorite.

Pe lângă instalări inițiale, oferim și servicii de întreținere preventivă și reparații rapide, astfel încât să vă asigurăm că instalația frigorifică va funcționa în parametri optimi pe termen lung. Cu AMADI, aveți încredere că instalatia frigorifica este în mâinile unor profesioniști dedicați, pregătiți să ofere soluții frigorifice de calitate superioară.

Service instalatii

Oferim service pe toata durata de functionare a echipamentelor. Interventii si reparatii urgente cu un serviciu permanent 24 din 24 ore.

Productie proprie

Producem in atelierul propriu centrale frigorifice, racitoare de lichide, tablouri electrice si echipamente speciale.

Garantie

Garantia oferita de noi este o dovada a calitatii si angajamentului nostru fata de clienti. Suntem determinati sa oferim cele mai bune servicii.

Servicii instalatii de frig ...

Camera cu geam 1 4

Camere frigorifice

Suntem o companie specializata in productia si instalarea de camere frigorifice pentru a satisface nevoile dumneavoastra de depozitare a produselor care necesita controlul temperaturii.

Folosim cele mai inalte standarde de calitate si tehnologii avansate pentru a ne asigura de durabilitatea, eficienta si fiabilitatea camerelor noastre frigorifice.

Cu o variata gama de dimensiuni si modele disponibile, suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru depozitarea si conservarea produselor dumneavoastra.

IMG 20230523 WA0037

Containere frigorifice

Oferim containere frigorifice adaptate nevoilor dvs., in functie de marimea si volumul pe care il aveti nevoie pentru depozitarea si transportul produselor dvs.

Aceste containere sunt ideale pentru pastrarea alimentelor proaspete, a bauturilor și a altor produse perisabile.

De asemenea, acestea va vor proteja produsele impotriva contaminarii si a altor elemente care ar putea afecta calitatea si siguranta alimentelor.

hydroponic indoor vegetable plant factory exhibition space warehouse interior farm hydroponics green salad farm lettuce roman growing greenhouse with led lightning 3d render

Depozite frigorifice

Avem o echipa experimentata si dedicata care lucreaza in stransa colaborare cu clientii nostri pentru a se asigura ca depozitele noastre frigorifice sunt proiectate si construite pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

Folosim cele mai bune materiale si echipamente pentru a ne asigura ca depozitele noastre frigorifice sunt durabile, eficiente si fiabile.

Indiferent de nevoile dumneavoastra de stocare, suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru depozitarea produselor dumneavoastra.

1 Tunel 2

Tunel de congelare rapida

Oferim o gama completa de servicii de instalare pentru tunelurile de congelare rapida si suntem mereu la dispozitia clientilor nostri pentru a raspunde intrebarilor sau a oferi suport tehnic.

De asemenea, suntem flexibili și oferim servicii personalizate de mentenanta, astfel incat afacerea ta sa poata beneficia de cea mai buna protectie pentru sistemele de congelare, evitand costurile si problemele ulterioare.

4

Vitrine frigorifice/ supermarketuri

Fabricam vitrine frigorifice moderne si eficiente din punct de vedere energetic, destinate în special magazinelor si supermarketurilor.

Acestea sunt construite pentru a satisface cerintele si nevoile clientilor si ofera un mod eficient de a prezenta si pastra produsele alimentare.

Folosim doar materiale de calitate superioara, conforme standardelor de siguranta.