Despre noi

IMG 20230523 WA0037

din 1993

Amadi & Co Comimpex S.R.L.

Infiintata in anul 1993, Amadi & Co Comimpex S.R.L se bazeaza pe calitatea produselor si serviciilor sale, fiind o companie recunoscuta pe piata de profil din Romania.

Echipa pe care ne bazam, oferta noastra complexa de instalatii frigorifice si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate adaptate nevoilor dumneavoastra. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru si calitatii produselor comercializate, pentru garantarea unei maxime satisfactii a clientilor nostri.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

AMADI

Producator instalatii frigorifice

Ne mândrim cu un portofoliu diversificat și impresionant de clienți. Suntem mândri să fim partenerii de încredere ai acestor clienți, oferindu-le soluții personalizate și de înaltă calitate pentru nevoile lor specifice în domeniul instalațiilor frigorifice.

Avem o reputație solidă bazată pe excelență în furnizarea de echipamente fiabile și performante, precum și în servicii de mentenanță și asistență tehnică.

Lucrăm în strânsă colaborare cu companii din diverse sectoare industriale, inclusiv industria alimentară, retailul, sectorul medical și farmaceutic, industria chimică și logistică.

Printre clienții noștri se numără supermarketuri, restaurante, fabrici de prelucrare a alimentelor, laboratoare medicale, spitale, producători de produse farmaceutice si altele.

Urmarim să dezvoltăm și să menținem relații pe termen lung cu clienții noștri, satisfăcându-le nevoile și depășindu-le așteptările în ceea ce privește calitatea instalațiilor frigorifice.

De ce sa alegi AMADI ?

Firma noastra va propune un raport excelent calitate-pret, standardul ridicat al produselor si componentelor comerciale fiind garantat de producatori din Germania, Franta si Italia cum ar fi: Bitzer, Danfoss, Lu-ve, L’Unite Hermetique, Frascold etc.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Sc Amadi & Co Comimpex SRL a devenit certificata AGFR pentru reparare / montare instalatii frigorifice din data 16.05.2015 cu certificat nr. 450

  • Excelent raport calitate-pret
  • Vasta experienta in domeniul instalatiilor frigorifice
  • Standard ridicat al produselor
  • Certificari AGFR