Depozite frigorifice

Depozite si hale frigorifice

Proiectarea, instalarea si punerea in functiune a depozitelor frigorifice

Proiectăm, instalăm și punem în funcțiune depozite frigorifice premium, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Echipa noastră de specialiști vă asigură o abordare completă și personalizată, garantând soluții eficiente și tehnologii de vârf pentru conservarea optimă a produselor dvs. De la concept la realitate, suntem partenerul dumneavoastră de încredere în crearea unui mediu frigorific perfect.

Hale frigorifice moderne și performante

Concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe în materie de refrigerare și congelare. Indiferent de natura produselor tale și de necesitățile specifice ale afacerii tale, depozitele noastre frigorifice reprezintă soluția ideală.

Depozite frigorifice de înaltă calitate

Oferim hale frigorifice de ultimă generație, construite conform celor mai înalte standarde de calitate. Acestea asigură un mediu controlat și sigur pentru păstrarea mărfurilor tale în condiții optime de temperatură și umiditate.

Instalații frigorifice de încredere

Depozitele noastre sunt echipate cu sisteme frigorifice de vârf, ce garantează un control precis al temperaturii și o eficiență energetică ridicată. Astfel, vei beneficia de un mediu stabil și constant pentru mărfurile tale, evitând fluctuațiile de temperatură care pot afecta calitatea produselor.

Camere frigorifice integrate

Depozitele noastre frigorifice includ camere frigorifice spațioase și bine organizate, concepute pentru a asigura o gestionare eficientă a produselor tale. Cu o capacitate mare de stocare și o organizare inteligentă, vei putea să-ți optimizezi operațiunile și să reduci costurile.

Profesionalism

Satisfactia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi si facem tot ce ne sta in putinta sa respectam cerintele acestora.

Opțiuni flexibile

Indiferent de necesitățile tale, avem soluții adaptate pentru refrigerare și congelare. De la temperaturi scăzute pentru produsele perisabile până la reglaje precise pentru mărfuri sensibile, depozitele noastre frigorifice pot fi personalizate pentru a satisface cerințele specifice ale afacerii tale.

Ce este un depozit frigorific ?

glass 3

Un depozit frigorific este o facilitate specializata utilizata pentru stocarea si conservarea produselor alimentare si altor articole la temperaturi scazute controlate. 

Aceste depozite sunt esentiale in industria alimentara si in alte industrii, cum ar fi farmaceutica si chimica.

Depozitele frigorifice permit pastrarea produselor perisabile, cum ar fi carne, peste, fructe, legume si produse lactate, intr-o stare proaspata si sigura pentru un timp mai indelungat.

Temperatura scazuta incetineste procesele de deteriorare, cum ar fi cresterea bacteriilor, degradarea enzimatica si alterarea chimica. Acest lucru ajuta la prelungirea duratei de valabilitate a produselor si la mentinerea calitatii lor organoleptice.

Depozitele frigorifice pot fi folosite si pentru stocarea si transportul unor articole sensibile la temperatura, cum ar fi vaccinurile, produsele farmaceutice si produse chimice sensibile. 

Servicii complete DEPOZITE FRIGORIFICE

Echipa noastră de specialiști în instalatii frigorifice îți oferă suport complet, de la consultanță și proiectare, până la instalare și mentenanță.

Ne asigurăm că depozitele tale frigorifice sunt întotdeauna în funcțiune optimă și oferim asistență rapidă în caz de nevoie.

Proiectare

Ai nevoie de un depozit frigorific? Noi dam forma ideii tale. Oferim servicii de proiectare depozite frigorifice, adaptate afacerii tale.

Montaj

Dupa ce proiectul a prins forma, iar echipamentele au iesit din productie, echipa noastra va realiza montajul instalatiilor frigorifice.

Punere in functiune

Personalul nostru calificat va pune in functiune echipamentele frigorifice pentru a functiona in parametrii, conform cerintelor de siguranta.

Service

Oferim service pe toata durata de functionare a echipamentelor. Interventii si reparatii urgente cu un serviciu permanent 24 din 24 ore.

AMADI - Calitate si profesionalism

Asigură-ți că produsele tale sunt păstrate în condiții perfecte, asigurându-ți astfel succesul pe piață!

Alege depozitele frigorifice de la noi și vei beneficia de fiabilitate, flexibilitate și performanță în gestionarea mărfurilor tale.

Contactează-ne astăzi și află cum putem contribui la succesul afacerii tale!