Containere frigorifice

CONTAINERE FRIGORIFICE AMADI

Containere frigorifice de încredere pentru conservarea perfectă a produselor tale!

Aceste containere sunt ușor de manevrat și pot fi integrate în lanțul logistic existent, facilitând transportul internațional sau național al mărfurilor sensibile la temperatură.

Pe lângă funcționalitatea lor esențială, containerele frigorifice reprezintă o soluție durabilă și ecologică, contribuind la reducerea risipei alimentare și la protejarea mediului înconjurător.

Ai nevoie de soluții eficiente și fiabile pentru depozitarea și transportul produselor tale sensibile la temperatură?

Echipa noastră îți pune la dispoziție cele mai avansate containere frigorifice de congelare și refrigerare, proiectate să-ți satisfacă nevoile specifice.

Design fara titlu 10

De ce sa alegi Containere Frigorifice de la AMADI

Beneficiile containerelor frigorifice constau în asigurarea păstrării și transportului eficient al produselor perisabile, menținându-le într-un mediu rece și sigur, în conformitate cu standardele de siguranță alimentară.

Containere frigorifice de calitate superioară

Oferim containere frigorifice de înaltă performanță, construite cu materiale durabile și tehnologie de ultimă generație. Astfel, produsele tale vor fi păstrate în condiții optime de temperatură și umiditate, asigurându-ți prospețimea și siguranța acestora.

Camere frigorifice și depozite personalizate

Pe lângă containerele noastre mobile, oferim și servicii de construcție și instalare a camerelor frigorifice și depozitelor frigorifice. Aceste spații personalizate sunt proiectate pentru a răspunde cerințelor specifice ale afacerii tale și asigură un control total al temperaturii și al condițiilor de depozitare.

Opțiuni flexibile de refrigerare și congelare

Indiferent de nevoile tale, avem containere frigorifice adaptate pentru refrigerare sau congelare. De la temperaturi scăzute pentru produsele perisabile până la reglaje precise pentru mărfuri sensibile, toate sunt posibile cu ajutorul instalatiilor noastre frigorifice de vârf.

Servicii integrate

Echipa noastră de specialiști în instalatii frigorifice îți stă la dispoziție pentru a-ti oferi consultanță personalizată, proiectare, instalare și întreținere. Vei beneficia de suport complet în alegerea și implementarea soluției optime pentru afacerea ta, dar si mentenanta dupa punerea in functiune, la cerere.

Află cum putem contribui la succesul afacerii tale!

Fii în pas cu cerințele pieței și asigură-te că produsele tale ajung în condiții perfecte la destinație!

Alege containerele frigorifice de la noi și vei avea parte de performanță, fiabilitate și flexibilitate în gestionarea lanțului tău de aprovizionare.

Informatii cheie despre

Structuri special concepute

pentru a asigura depozitarea și transportul eficient al produselor perisabile într-un mediu controlat termic.

Utilizate in diverse industrii

industria alimentară, farmaceutică și chimică, pentru a menține integritatea și calitatea produselor sensibile la temperatură.

Echipate cu sisteme

de răcire avansate, cum ar fi unități de refrigerare sau de congelare, care asigură menținerea temperaturii constante și adecvate în interiorul containerului.

Construite din materiale izolante

de înaltă calitate, cum ar fi panouri izoterme și podele termice, care asigură o bună etanșeitate și izolare termică.

Dotate cu sisteme

de monitorizare a temperaturii și a umidității, permitând controlul precis al condițiilor interioare și asigurând siguranța produselor.

Disponibile în diferite

dimensiuni și configurații, cum ar fi containerele maritime standardizate sau containerele mobile, pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărei industrii.

Usor de manevrat si integrat

în lanțul logistic existent, facilitând transportul internațional sau național al mărfurilor sensibile la temperatură.

Reduce riscul de

deteriorare, contaminare sau pierdere a valorii produselor perisabile, asigurând astfel calitatea și conformitatea cu standardele de siguranță alimentară.

Proiectate pentru a

proteja încărcătura împotriva fluctuațiilor de temperatură și a impactului mediului extern, oferind un mediu stabil și securizat pe parcursul transportului.