Prelucrarea datelor cu caracter personal

În cadrul acestei politici, vom detalia modul în care prelucrăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Aceasta acoperă informațiile legate de colectarea, stocarea, utilizarea și protecția datelor cu caracter personal conform prevederilor legale aplicabile, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

1. Colectarea Datelor cu Caracter Personal

Prin interacțiunea cu noi, putem colecta diverse categorii de date cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la: nume, adresă de e-mail, număr de telefon, informații demografice și orice alte date pe care le furnizezi voluntar în procesul de comunicare sau în utilizarea serviciilor noastre.

2. Scopul Prelucrării

Datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopul furnizării și administrării serviciilor noastre, comunicării cu tine, furnizării de informații relevante, respectarea obligațiilor legale și pentru îmbunătățirea experienței tale în calitate de utilizator.

3. Baza Juridică

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează pe baza unei baze juridice adecvate, cum ar fi consimțământul tău, îndeplinirea unui contract, îndeplinirea obligațiilor legale sau în scopul intereselor legitime ale noastre sau ale terților.

4. Stocarea Datelor

Datele cu caracter personal vor fi stocate doar pe perioada necesară pentru atingerea scopurilor pentru care au fost colectate sau conform cerințelor legale aplicabile. Vom implementa măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat sau utilizării abuzive.

5. Transferul Datelor

Uneori, este posibil să transferăm datele tale cu caracter personal către terți, inclusiv furnizori de servicii sau parteneri. În astfel de situații, vom lua măsuri pentru a asigura că transferul respectă cerințele legale și că datele tale sunt protejate adecvat.

6. Drepturile Utilizatorului

Ai dreptul să accesezi, să corectezi, să restricționezi sau să ștergi datele tale cu caracter personal. De asemenea, poți să te opui prelucrării datelor tale sau să soliciti portabilitatea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări legate de prelucrarea datelor tale, te rugăm să ne contactezi folosind informațiile de contact furnizate în secțiunea “Contact” a siteului nostru.

7. Modificări ale Politicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această Politică de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe acest site și vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de prelucrarea datelor cu caracter personal sau pentru a exercita drepturile tale, te rugăm să ne contactezi prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

Această politică de prelucrare a datelor cu caracter personal reflectă angajamentul nostru de a proteja datele tale personale și de a respecta drepturile tale privind confidențialitatea datelor.