ROMPETROL – 60 de locatii in toata Romania

Camere frigorifice pentru pastrare produse congelare 10 m³ si 20 m³ in peste 60 de statii din Romania (instalatii frigorifice, panouri termoizolante si usi frigorifice)
Depozit frigorific
Romania
3

Detalii despre proiect

În cadrul acestui proiect, compania a fost responsabilă pentru implementarea soluțiilor de răcire în peste 60 de locații ROMPETROL din întreaga țară.

Locație: ROMPETROL – 60 de locații în toată România.

Detalii Tehnice:

  • Camere frigorifice: Acestea sunt utilizate pentru păstrarea produselor congelate și sunt disponibile în două dimensiuni: 10 m³ și 20 m³.
  • Instalații frigorifice: Echipamentele de răcire sunt esențiale pentru menținerea temperaturii adecvate în camerele frigorifice și pentru asigurarea calității produselor congelate.
  • Panouri termoizolante: Aceste panouri asigură izolarea termică a camerelor frigorifice, reducând pierderile de energie și menținând temperatura constantă în interior.
  • Uși frigorifice: Ușile special concepute pentru camerele frigorifice asigură o închidere ermetică, prevenind intrarea aerului cald și menținând temperatura la nivelul dorit în interiorul camerei.

Beneficii: Prin implementarea acestor soluții de răcire, ROMPETROL poate asigura păstrarea produselor congelate în condiții optime, garantând calitatea și siguranța acestora pentru consumatori.

Alte proiecte