MIRAMAX GILAU – FLORESTI Jud. CLUJ

2 depozite frigorifice de refrigerare 5000 m³ + 4 depozite 6000 m³ depozitare produse congelate, (instalatii frigorifice, panouri termoizolante si usi frigorifice)
Depozit frigorific
Cluj
WhatsApp Image 4

Detalii despre proiect

Compania AMADI a finalizat un proiect major de instalații de frig la locația MIRAMAX GILAU – FLORESTI în județul CLUJ. Proiectul a implicat dezvoltarea și implementarea unor soluții complexe pentru depozitarea produselor refrigerate și congelate.

Detalii Tehnice:

  • 2 x Depozite Frigorifice de Refrigerare (5000 m³ fiecare): Aceste spații sunt proiectate pentru a păstra produsele la temperaturi scăzute, dar nu înghețate. Instalațiile frigorifice sunt de ultimă generație, asigurând o eficiență energetică ridicată.
  • 4 x Depozite de 6000 m³ pentru Depozitarea Produselor Congelate: Aceste depozite sunt echipate cu tehnologie avansată pentru a menține produsele la temperaturi foarte scăzute pentru perioade îndelungate.
  • Panouri Termoizolante: Panourile termoizolante folosite în construcție asigură o izolație termică excelentă, reducând pierderile de energie și menținând temperatura constantă în interiorul depozitelor.
  • Uși Frigorifice: Ușile frigorifice specializate sunt proiectate pentru a rezista la temperaturi scăzute și pentru a menține etanșeitatea, prevenind astfel fluctuațiile de temperatură.

Beneficii și Impact:

  • Eficiență Energetică: Tehnologia avansată folosită în instalațiile frigorifice asigură un consum redus de energie, ceea ce contribuie la sustenabilitatea mediului.
  • Capacitate Mare de Depozitare: Cu o capacitate totală de 17000 m³ pentru refrigerare și 24000 m³ pentru congelare, acest proiect oferă o soluție robustă pentru depozitarea pe termen lung a produselor perisabile.
  • Conformitate cu Standardele: Toate instalațiile și echipamentele respectă standardele și reglementările în vigoare, asigurând siguranța și calitatea produselor depozitate.

Proiectul realizat de AMADI la MIRAMAX GILAU – FLORESTI reprezintă un exemplu de excelență în domeniul instalațiilor de frig. Cu o abordare tehnică inovatoare și o atenție deosebită la detalii, acest proiect subliniază angajamentul companiei pentru calitate și eficiență în serviciile oferite.

Alte proiecte