MEGA IMAGE CLUJ, BRASOV, PLOIESTI, ETC

Depozite si camere frigorifice de refrigerare si congelare intre 50 m³ si 300 m³ fiecare (instalatii frigorifice, panouri termoizolante si usi frigorifice)
Depozit frigorific
Cluj, Brasov, Pitesti
WhatsApp Image 2

Detalii despre proiect

AMADI a realizat un proiect ambițios pentru lanțul de magazine MEGA IMAGE, situat în trei orașe importante din România: Cluj, Brașov și Ploiești. Proiectul a implicat dezvoltarea și implementarea unor depozite și camere frigorifice de refrigerare și congelare.

Detalii Tehnice:

  • Volumul Camerelor Frigorifice: Fiecare cameră frigorifică are un volum cuprins între 50 m³ și 300 m³.
  • Instalații Frigorifice: Echipamentele de răcire au fost proiectate și instalate pentru a asigura temperaturi optime pentru păstrarea produselor perisabile.
  • Panouri Termoizolante: Panourile termoizolante au fost utilizate pentru a menține temperaturile constante și pentru a reduce consumul de energie.
  • Uși Frigorifice: Ușile frigorifice special concepute au fost instalate pentru a asigura o izolare eficientă și pentru a menține integritatea produselor stocate.

Beneficii:

  • Eficiență Energetică: Tehnologia avansată utilizată de AMADI asigură o eficiență energetică ridicată, reducând costurile operaționale.
  • Calitate și Siguranță: Sistemele de răcire și congelare asigură o păstrare optimă a produselor, respectând standardele de calitate și siguranță alimentară.
  • Personalizare: Soluțiile au fost personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei locații, ținând cont de dimensiunea și cerințele depozitelor.

Proiectul realizat de AMADI pentru MEGA IMAGE în cele trei orașe reprezintă un exemplu de excelență în domeniul instalațiilor de frig. Prin combinarea expertizei tehnice cu o abordare personalizată, AMADI a reușit să ofere soluții eficiente și durabile care îndeplinesc nevoile complexe ale clientului.

Dacă doriți mai multe detalii sau informații suplimentare, vă rog să mă informați!

Alte proiecte