KALAS – BUCURESTI

1 x depozit frigorifice de refrigerare 2000 m³ + 1 x depozit de 2000 m³ depozitare produse congelate + + alte incite si instalatii frig (instalatii frigorifice, panouri termoizolante si usi frigorifice)
Depozit frigorific
Bucuresti
IMG-20230523-WA0029

Detalii despre proiect

AMADI, un lider în domeniul instalațiilor de frig, a finalizat cu succes un proiect major la KALAS, București. Acest proiect a fost conceput pentru a răspunde nevoilor specifice de refrigerare și depozitare ale clientului.

  • Depozite Frigorifice: Proiectul include un depozit frigorific de refrigerare cu o capacitate de 2000 m³. Acesta este proiectat pentru a păstra produsele la o temperatură optimă, asigurându-se că rămân proaspete și în condiții ideale pentru consum.
  • Depozit pentru Produse Congelate: Alături de depozitul frigorific, AMADI a construit și un depozit specializat pentru produse congelate, având tot o capacitate de 2000 m³. Acest spațiu este destinat păstrării produselor la temperaturi foarte scăzute, garantând calitatea și siguranța acestora pe termen lung.
  • Alte Instalații: Proiectul nu s-a limitat doar la depozite. AMADI a inclus și alte incinte și instalații de frig, precum instalatii frigorifice avansate, panouri termoizolante de înaltă calitate și uși frigorifice specializate. Acestea asigură o izolare termică eficientă și un acces facil și sigur în și din depozite.

Datorită expertizei și dedicării echipei AMADI, KALAS din București beneficiază acum de soluții de refrigerare și depozitare de top. Fiecare element al proiectului a fost realizat cu atenție la detalii, asigurându-se că nevoile clientului sunt satisfăcute în totalitate. Cu un angajament ferm față de excelență, AMADI continuă să stabilească standarde înalte în domeniul instalațiilor de frig.

Alte proiecte